Fördelar med camping i stuga

Stugor finns i flera olika storlekar och varianter. Ofta finns det både en vanlig toalett, ett litet kök och kanske till och med ett avskilt sovrum i stugan. Det finns flera fördelar med att bo i en stuga. För det första är det mer som att bo i ett litet hus. Man har en vanlig säng, en kokplatta och det är ofta lite rymligare än i en husvagn. Stugorna ligger ofta nära en campingplats toalettbyggnad vilket gör det enkelt att besöka toalett och dusch även på natten.

Hyra stuga utanför camping

Det finns ofta också möjlighet att hyra stugor som inte ligger på campingplatser. Då kan man få chansen att ha ett eget litet hus under en vecka, helg eller längre tid. Kanske ligger stugan nära en egen strand? Med lite tur kan man då bada helt för sig själv. Man behöver inte slåss med massor av andra personer. De privata stugorna är ofta lite större och det är inte omöjligt att det finns sovloft och flera rum. Det gör att även de större familjerna kan följa med.

Rörelsehindrade är välkomna

En fördel med stugor är att det ofta är lite lättare för rörelsehindrade att ta sig runt i dem. I en husvagn kan en rullstol inte manövreras och det är inte heller lätt att ta sig in genom dörren. Vissa stugor är anpassade för rörelsehindrade och det medför att alla i familjen kan vara med även om någon har lite svårt att gå eller liknande.

Fördelar med camping i stuga
Scroll to top
zakra