Vad bör man ha med sig?

Oavsett om man ska hyra en husvagn eller om man ska ha med sin egen husvagn finns det ett par bra saker som man bör ha med sig. Om man har sin egen husvagn har man antagligen ett par av de här sakerna i vagnen hela tiden men för den som ska ut första gången kan det vara lite oklart vad som behöver tas med och inte. Här får du några tips.

Mat för semestern

Även om man inte planerar att laga speciellt mycket mat i husvagnen kan det vara klokt att ha lite extra mat med sig. Något kan hända så att man inte kan ta sig till restaurangen eller så kanske man blir hungrig sent på kvällen. I de allra flesta husvagnar finns det små kylskåp och det kan vara klokt att i alla fall ha med sig lite bröd, smör och kanske något pålägg. Konserver, pasta och annan lättlagad mat som håller länge är inte heller fel.

Sängkläder

Inför en semester är det alltid bra att ha med sig sängkläder. Kuddar och täcken hör till, liksom lakan. Det är alltid bra att ha med sig ett extra par lakan. Någon kan bli sjuk, eller så kan det hända något annat som gör att man behöver bädda rent.

Pyssel för regniga dagar

Det är också klokt att man tar med sig lite pyssel eller böcker om vädret inte är så bra. Det är särskilt viktigt om man har med sig barn och om man hyr en husvagn och bara har cyklar med sig.

Gaslarm

Ett gaslarm är alltid bra att ha. Om ett läckage uppstår kommer larmet att gå och då kan man enkelt kontrollera var gasen kommer från.

Vad bör man ha med sig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top
zakra